Home
Uw winkelwagen is leeg

Verzendkosten

De verzendkosten zijn mede afhankelijk van het gewicht en de afmetingen van de zending, en de bestemming. Onze tarieven variëren vanaf €7,95  Een exacte opgave van uw verzendkosten vindt u terug tijdens het doorlopen van de bestelprocedure, u kunt de bestelprocedure altijd afbreken mocht u enkel de verzendkosten willen weten. 

Standdard verzendkosten Nederland zijn € 7,95  voor een Post pakket zending.  Klanten uit Vlaanderen betalen € 15,- 

 Speciale Artikelen

Enkele producten (zoals staanders voor schaduwnetten of roedesets voor schaduwgordijnen) zijn te lang om via Post NL of een pakketdienst te versturen. Verzenden binnen Nederland en België mogelijk via een een speciale transporteur. Hiervoor geldt dat wij de tarieven moeten opvragen. Woont u op de waddeneilanden, of buiten Nederland/Vlaanderen dan zijn de transportkosten van deze artikelen dermate hoog dat wij hebben besloten deze artikelen alleen te verzenden na uw persoonlijke toestemming. Neem in dat geval dus contact met ons op voor een offerte.  

 

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

 Retourneren

Indien u van uw aankoop afziet, kunt u het product binnen 14 dagen retourneren (wet kopen op afstand). Het product moet nieuw zijn en mag niet gebruikt zijn, en u dient het product franco te retourneren.

 

Waarom Camobob

Verzenden of ophalen

Top kwaliteit gegarandeerd

Privacyverklaring | © Copyright 2020 | Dekover BV
Powered by